Frissülj fel a nyár legmenőbb borkoktéljaival!
- Szerző: Csákó Zsuzsi
A nyári forróságban nincs is üdítőbb, mint egy kellemes teraszon élvezni a jéghideg fröccsöt vagy rosét. Pár hozzávalóval viszont tovább fokozhatjuk az élményt és könnyen mediterrán koktélt készíthetünk kedvenc italainkból. A Kovács Borház nyári borkoktéljait bárki egyszerűen elkészítheti és igazi tengerparti hangulatot varázsolhat otthonába vagy egy baráti összejövetelre.
Fruska Spritz
– 3 rész habzó bor (Fruska)
– 2 rész Aperol
– 1 rész szóda
A boros poharat töltsük meg jéggel, majd adjuk hozzá az italokat. A koktélt ízlés szerint feldobhatjuk gyümölcsökkel, a Kovács Borház a narancs szeletekre esküszik.
Epres Rosie
– 2 dl rosé (Pipacs)
– 3 cent málna vagy eperszörp
– 1 dl szóda
A boros poharat töltsük meg jéggel, majd adjuk hozzá az italokat. A koktél még finomabb friss eperrel vagy málnaszemekkel.
Ginger Gentleman
– 2 dl száraz fehérbor (Gavallér)
– 1 dl gyömbérital
A bor és gyömbérüdítő párosát tökéletesen kiegészítik a narancs és citromszeletek.